Messukalusteet

Pop up teltta on hyvä apu jos messujen yhteydessä tulee ulkoaktiviteettejä. Sitä voidaan käyttää varikkona tai seinien kerä saa siitä myöskin kokonaisen telttan.

Beachflag mainosliput on helposti siirrettävät sisä- ja ulkotiloihin tarkoitetut liput. Ne on suurkuvatulostimella painettu yleensä 110-120 g/m2 lippukankaalle. Valikoimassa on useita erilaisia malleja vaihteleviin käyttöympäristöihin sopivilla jaloilla.

Sisä- ja ulkotiloihin sopii myyntipisteen mainostamiseksi myös kokoon taitettava ja helposti liikuteltava ulkoteline / a-ständi.

Valomainos osiosta löytyy erillaiset valokyltit julkisivuun tai kauppakeskukseen. On myöskin vaihtuviin mainoskampanjoihin tarkoitettut valolaatikot ja valokaapit sekä SEG valomainokset ja sisäisesti valaistut messuseinät.

Rajaustolppa on hyvä apu jos messuilla tarvitaan kävijöiden kulunohjausta hoitaa.

Räätälöidyt tilanjakajat / kuvaseinät toimistoon, julkisiin tiloihin tai messuille. Helposti vaihdettavalle kankaalle tulostetaan asiakkaan toivoma sommitelma, valokuva, kuvioaihe tai brändäys.

Erittäin laadukkaat Euroopassa valmistetut ilmoitustaulut, porrastaulut, menutaulut, infotaulut, valkotaulut ym.

Snapframe-kiinnityksellä varustetut julistekehykset, mainostaulut ja -telineet, infotaulut, kangastaulut, julistetaulut, julisteiden ripustuslistat.

Kaikki nämä ja muut messukalusteet myy kätevästi
Comdecor OY, Laki 26, 12915, Tallinn,Viro
sähköviestit: sales@mainostelineet.eu