Messukalusteet

Messuteltta / mainosteltta on hyvä apu jos messujen yhteydessä tulee ulkoaktiviteettejä. Sitä voidaan käyttää varikkona tai seinien kerä saa siitä myöskin kokonaisen telttan.

Ilmatäytteiset mainokset on nopeasti asennettavat, suurikokoiset mainokset. Kuljetettaessa ne mahtuu pieneen tilaan ja on kevyet. Erilaiset muodot ovat mahdollisia. Koko pinnan voi kattaa painatuksella. Nyt on ilmatäytteiset mainokset myös ilmatiivit – ei tarvita kompressoria!

Beachflag mainosliput on helposti siirrettävät sisä- ja ulkotiloihin tarkoitetut liput. Valikoimassa on useita erilaisia malleja vaihteleviin käyttöympäristöihin sopivilla jaloilla.

Sisä- ja ulkotiloihin sopii myyntipisteen mainostamiseksi myös kokoon taitettava ja helposti liikuteltava a-teline / mainostaulu.

Trussi on helposti laajennettava kevyt ja kestävä messurakenne. Siitä saa erikokoisia ja -muotoisia ständeja, sekä messuseiniä. Jopa kokonainen messuosasto rakennetaan siitä vaivata sillä kokoisena tai muottoisena, kuten parhaillaan tarvittaan.

Pop-up teline on helposti asennettava mainosseinä. Asentaminen on nopeaa ja messuseinä vie pakattuna vain vähän tilaa. Ei ole kuitenkaan yhtä monikäyttöinen kuin trussi seinäke.

Roll up teline on helppo ja nopea asentaa. Tämä on oiva vaihtoehto silloin kun nopeus on tärkeintä.

Kaikki nämä ja muut mainostelineet myy kätevästi Comdecor OY
Laki 26, 12915, Tallinn,Viro, sähköposti: sales@mainostelineet.eu

Katso myös muut messukalusteet.