Messuseinä

Pop-up seinä

Pop up seinä on yleisin messuseinämalli.  Se on erittäin helppo tapa luoda suuria mainospintoja nopeasti. Mainostelineen vuota (kangasjuliste) voidaan vaihtaa tarvittaessa. Tämä messuseinä on helposti ja erittäin nopeasti asennettava – se voidaan asentaa tai purkaa jopa kolmessa minuutissa. Vuotan vaihdokin on helppo ja sen asentaminen onnistuu viidessa minuutissa. Kuvioiden vuoksi on seinässä suurkuvatulostettu kangasjuliste. Tulostuslaatu on riittävä messukäyttöön.

Pop-up messuseina
Pop up seina
Messuseinä / messurakenteet
Kaareva messuseinä

Uudenlainen messuseinä

Trussi  on kätevä vaihtoehto mukaan messuille ja korvaa kätevästi vaikkapa pop-upit. Se on monikäyttöisempi ja mahdollistaa vaativienkin messurakenteiden toteuttamisen, sillä se voi olla suora, hiukan kulmikas tai koostua useistakin erilaisista kulmista.

Sellaisen messuseinän vuotana käytetään tulostettua mainoskangasta. Kankaan voi asentaa seinän molemmille puolille. Tarvittaessa tähän seinään voidaan asentaa valaisimet.

Seinän asentaminen on helppoa eikä siihen tarvita työkaluja. Purettu messuseinä vie vähän tilaa. Moduuleja vaihtamalla tällaista messuseinää voidaan muunnella miltei loputtomiin.