Messupöytä ja esiteteline

Messupöytä

Messupöytiä on useita erilaisia. Yksinkertainen ja helpoin vaihtoehto on tekstiilivuodalla varustettu pop-up messupöytä. Tällainen pöytä on kestävä ja rakenteet ovat riittävän kevyitä, joten pöytää on helppo kuljettaa omassa kantokassissa.

Messupöydät ja messutiskit
Messupöydät ja messutiskit

Toinen vaihtoehto kokoontaitettavat muovilevyistä valmistetut messu- ja esittelypöydät. Tällaiset pöydät on kuitenkin kevyet, mutta kantolaukun mittojen vuoksi se ei ole aivan yhtä helppo ottaa mukaan. Tästä huolimatta on tälläinen malli hyvin käyttövarma ja sopii erityisesti tuote-esittelyihin.

Esittelypöydät tuoteesittelyyn
Esittelypöydät tuoteesittelyyn

Kolmas vaihtoehto on todellinen katseenvangitsija – trussimoduuleista messutiski. Sen kokoaminen on helppoa, mutta ei kuitenkaan aivan yhtä yksinkertaista kuin edeltävästi esiteltyjen mallien kokoaminen. Legomaisesta trussista voi tietysti tehdä myöhemmin myös aivan toisenlaista.

Iso messutiski
Iso messutiski

Esiteteline

Erilaisten esitteiden, luetteloiden jne. jakelu on olennainen osa messuja. Tästä syystä kaikissa messuosastoissa on oltava ainakin muutama esiteteline. Valikoimastamme löytyy sekä vakiomallisia että kokoontaitettavia esitetelineitä.

Seisova esiteteline messuihiin
Seisova esiteteline messuihiin