Messumainos

Messuosastoon tarvitaan yleensä myös tarkoitukseen soveltuvia kuvatelineitä. Tällaisia ovat esimeriksi rollup teline ja banneriteline.

Rollup teline

Rollup teline on mukava ja nopeasti asennettava vaihtoehto. Kokoaminen ja purkaminen on sujuvaa ja siitä selviää noin puolessa minuutissa, telineet on helppo kuljettaa mukana, sillä mukana toimitetaan yleensä myös kantolaukku.

Tarvittaessa voi rollup telineet varustaa myös valaisimella.

Rollupit
Rollupit

Banneriteline / kuvateline

Tavallisen banneritelineen asentaminenei ole aivan yhtä nopeaa kuin rollup telineiden asentaminen, mutta messuilla tällä ei ole kovin paljon merkitystä. Tällainen teline on myös yhtä kevyt tai jopa kevyempi kuin roll-up mainos. Vuodan vaihto on sujuvampaa ja niitä voi tarvittaessa vaihtaa itse messujen aikana. Vuodat voivat olla tekstiilivuotia tai muovikankaasta valmistettuja (muistuttaa roll-upia).

Moni banneriteline on kaksipuolinen ja moni jopa kolmenpuolinen.

Kuvateline
Kuvatelineet

Roikkuva messumainos

Erimuotoinen roikkuva messumainos on mielenkiintoinen vaihtoehto tavanomaisen mainosbanderollin sijaan. Muoto annettaan niille alumiinikehikon avulla. Kehikkoon laitettaan suurkuvatulostetut banderollit. Mainoskankaan reunaan ommeltuun silikoniliuskan avulla on niiden vaihtaminen hyvin helppoa. Digitaalisesti tulostettu mainosbanderolli on kirkkaanvärinen. Kehikon alumiiniprofiili ei ole melkein huomattavissa. Roikkuva mainos näkyy messuilla kauas ja osoittaa hyvin messuosaston sijainnin.

Suurkuvatulostettu roikkuva messumainos
Suurkuvatulostettu roikkuva messumainos

Mainostorni / mainospylväs

Se on toinen vaihtoehto, kun messuilla pitää näkyä kauas. Sen rakentamiseksi sopii hyvin trussitelineet. Ne on helposti laajennettavissa ja purettuna ei vie juurikaan tilaa. Trussin asentaminen onnistuu ilman työkaluja. Mainostrussi on näyttävä rakenne messuille, kauppaan, tapahtumiin, näyttelytiloihin ​​ja toimistoon tai kätevä kuvausseinä.

Messumainos - mainostorni / trussirakenne
Messumainos – mainostorni / trussirakenne